Tant el menjador social com el rebost social del Centre Social El Roser reben aliments frescos i cuinats del Programa de gestió alimentària responsable de Reus. Pel que fa a les dades concretes, durant l'any 2022, unes 470 persones van dinar al menjador social i la xarxa de distribució d'aliments que forma part d'aquest programa va atendre unes 5.000 persones que representen unes 1.711 famílies, derivades a aquest servei per professionals de Serveis Socials de l'Ajuntament de Reus.
Pel que fa als aliments donats, es van rebre 235.968 kg d'aliments frescos i cuinats, dels quals es van recuperar 228.186 kg, que representen un 97%. Aquestes dades suposen una mitjana mensual de 19.000 kg d'aliments recuperats al mes. Unes dades molt similars a les de l'any 2021. Aquests aliments es van destinar a la Xarxa de distribució d'aliments, formada per 15 punts de distribució, i al menjador social.
El Programa de gestió alimentària ha rebut des del 27 d'agost de 2012, quan es va començar a implementar, fins al 31 de desembre de 2022 més de 2.000 tones d'aliments. Una quantitat que ha permès facilitat durant aquest període una alimentació segura i saludable a unes 13.000 famílies de la ciutat en situació de vulnerabilitat. Pel que fa a la tipologia dels aliments recuperats, la verdura, seguida de la fruita, representen les quantitats més grans.